Udtalelser og links

"Jeg har siden 2005 kommet hos Søs og nydt godt af hendes behandlinger. Jeg startede ud med massage og ret hurtigt blev det udvidet til også at omfatte zoneterapi. Gennem et års tid gav Søs mig også ansigtsbehandling.  Søs er en meget kompetent og behagelig behandler. Hun er rigtig god til at lytte og udviser stor seriøsitet i at forstå alle dine "skavanker". Inden for naturmedicin og -produkter har  hun også et indgående kendskab. Mine behandlinger hos Søs er med til at holde min krop og psyke i god balance og det ville jeg nødigt undvære."  Dorthe Wilfert"Søs kan det hele. Zone-, ansigts- og tankefeltterapi, massage og NADA. Det eneste svære ved behandlingen er at vælge, hvilken del af kroppen, der skal have lov til at få glæde af hendes fantastiske hænder.

Jeg er selv behandler og har modtaget rigtig meget behandling gennem årene, men jeg må ærligt sige, at jeg aldrig har oplevet andre med så healende hænder som Søs. Hendes rolige væsen, evne til fokus på klienten og en høj grad af nærvær, er kvaliteter, som gør, at jeg gerne rejser en time hver vej for en time eller halvanden på briksen hos Søs.

Ansigtsterapi er for mig mig særligt afstressende. Jeg mærker tydelige forbedringer i kroppen bagefter, og som en dejlig bivirkning bliver ansigtsudtrykket blidere og jeg føler mig smukkere i mange dage efter en behandling. Søs har mine varmeste anbefalinger".

Annette Løwe, Akupunktør"Jeg kan på det varmeste anbefale Søs og Sjælsøklinikken - her får du en super behandling - Søs mærker og lytter sig frem til hvad du har brug for - Akupunktur, Zoneterapi, Healing og Tankefeltterapi - Søs har så mange instrumenter at spille på, og hver gang jeg er hos hende, går jeg lettet og rolig derfra - i både krop og sind. Søs har magiske hænder og en fantastisk ro, der gør, at jeg kan slappe helt af og bare nyde behandlingen 💜"

Dorthe Sinkbæk